Accountnet Internet Media SL
Avenida País Valencia 48-50
03580 Alfaz del Pi  -  Alicante
Spanje
Tel: 965887840
E-mail: info@accountnetimedia.com
Accountants hulp


Wij helpen u altijd

Als aanvulling op onze online ERP / Administratie toepassing, kunnen wij u via Accountnet tal van fiscale en administratieve diensten aanbieden.

Alles zelf doen?
Heel goed, als u alles zelf doet weet u precies wat er in uw bedrijf omgaat. U moet in dat geval wel op de hoogte zijn van de locale fiscale- en administratieve wetgeving en uw talen (bijvoorbeeld Spaans) goed spreken. En voor het overige geldt, dat als u iets niet weet, dat u dat dan aan ons via onze helpdesk kunt vragen.
Bij ziekte of vakantie kunnen wij voor u invallen.

Een deel zelf doen?
Prima, u voert bijvoorbeeld de verkoopfacturen, kas en bank en de inkoopfacturen in en wij of uw eigen accountant of boekhouder, doen de afschrijvingen, salarisboekingen en andere wat moeilijke zaken voor u, terwijl wij ook de diverse belastingaangiften en het jaarwerk voor u kunnen verzorgen.

Niets zelf doen?
Zelfs dat is mogelijk. U levert de complete boekhouding bij onze boekhouders / accountants in en die zorgen verder voor de rest. Voordeel voor u blijft, dat u nog steeds vanaf waar dan ook, in uw eigen boekhouding kunt kijken en alle mogelijke overzichten kan opvragen.

Mijn huidige accountant?
Tevreden over uw huidige accountant of boekhouder? Prima hou hem of haar in ere, want een goede accountant is heel belangrijk voor een bedrijf. Uw huidige accountant kan over uw schouder meekijken om uw administratie te controleren. U geeft daarvoor toestemming en u spreekt samen een geschikte rolverdeling af. Mag u allebei boekingen verrichten of wilt u alleen meekijken met uw accountant? U logt in, uw accountant logt in en samen werkt u met precies dezelfde gegevens. De accountant kan efficiënter werken, gegevens zijn altijd actueel en u weet op elk moment hoe uw bedrijf ervoor staat.

Een andere accountant?
Het kan zijn, dat u juist niet tevreden bent met uw huidige accountant of boekhouder.In dat geval kan Accountnet u helpen door u bij een betrouwbare en deskundige accountant of boekhouder te introduceren, die bij Accountnet aangesloten is. Accountnet beschikt over een netwerk van accountants, boekhouders, belasting adviseurs, juristen en bedrijfsadviseurs, die allen met het zelfde internet software systeem werken. U kunt dus, indien gewenst, overstappen op het meest flexibele boekhoudsysteem van dit moment en tevens een nieuwe accountant of adviseur nemen. Wij zullen uw huidige problemen oplossen en u in de toekomst een betrouwbaar en goed administratie systeem leveren.

Wij helpen u altijd
Wij assisteren u niet alleen met de dagelijkse vragen die u mocht hebben, maar wij helpen u ook bij het wegwerken van achterstanden, de inrichting van de administratie of de aanpassing van uw wensen aan het systeem.
Andere formulieren, eigen logo op de facturen, speciale rapportage eisen….. geen probleem, wij helpen u, altijd